4 thoughts on “Pozdrav s Kvarnera i “teaseri” :)

  1. uf…čim vidim ovu mrcinu od tune odmah zaslinim! 🙂 a ovu tunu u ulju si kupila ili ju sama tako spremaš? ako da, pliz recept! i ja bi to!!!

  2. Haha dečki moji,:) Gladni,:)? Kad budeš došao Buonsangue može pršut od tune rivisited again and again sa rikolom, acetom balsamicom i maslinovim,:) ili jedan krvavi tuna steak,:)
    Wineandfood4you – znaš da je kod mene “the hard way” or no way,:) – naravno da sam je spremila tunu na pari i onda buć u maslinovo ulje,:)…Stavit ću recept. To će bit za one koji misle da tuna dolazi samo iz konzerve, a ne iz mora haha,:)
    Ovo na slikama su redom pripreme – skuše na grillu – zapravo priprema za polpete od skuša…recept će uslijediti, onda tuna u maslnovom ulju, steak od tune timijanom sa bijelim grahom i fondom od peršina, pripreme za pršut o tune mariniran u krupnoj morskoj soli, korici limuna, naranče i crvenom papru i tuna kuhana na pari i čuvana u maslinovom ulju – to će biti za neku pašticu,:)
    Pršut smo smazali sinoć nakon 24 sata mariniranja naravno. Za danas je ostao još jedan mirko komadić…Svi su ludi za pršutom od tune…Recept imate ovdje na blogu pod Recepti. Već sam ga spremala.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s